dissabte, 23 de març del 2013


LA LLISTA DELS MEUS DESITJOS 

GREGOIRE DELACOURT / EDICIONS 62
14,90 €

 

                                                                                                                     

Quan pots tenir-ho tot, què és el que importa de veritat? 
La història captivadora de la propietària d'una merceria a qui li toca la loteria.

Jocelyne, més coneguda com a Jo, és la propietària d'una merceria a la ciutat d'Arràs. Tot i que és més aviat grassoneta, somia convertir-se en estilista de moda a París. Li agrada llegir, escriu un blog sobre costura molt visitat, té un marit a qui s'estima i dos fills que ja són grans. Malgrat que el seu pare està malalt i que hi ha alguna ombra en el seu passat, la Jo es diu que és prou feliç en la seva vida...
 Fins que un bon dia, gràcies a les seves simpàtiques veïnes perruqueres, la Jo té la gran sort i la gran desgràcia de guanyar divuit milions d'euros a la loteria. Ara bé, aquell dia ella guanya molt més que diners. O no? Per primera vegada té l'oportunitat de decidir la seva vida. Abans, però, ha d'esbrinar què és el que importa de veritat.

2 comentaris:

  1. Hola, sóc el Dani! M'ha encantat la vostre llibreria, quan comenci aquesta nit amb "El mal de Portnoy" us diré algo! Una sorpresa molt agradable haver trobat un lloc així en aquestes terres perdudes ;) Intentaré passar-me per la llibreria sovint! Un plaer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Dani. Sempre és un plaer aconsellar bons llibres a lectors àvids de descobrir noves experiències literàries i sobretot, de rebre el vostre feedback.

      La veritat és que val molt la pena trobar persones com vosaltres. Ens animeu i doneu força per tirar endevant amb el projecte.

      Elimina