divendres, 29 de novembre del 2013

MANIFEST DEL DIA DE LES LLIBRERIES



Divendres 29 de novembre:  DIA DE LES LLIBRERIES 2013




IMG_0311Per tercer any consecutiu, les llibreries de tota Espanya celebrem el DIA DE LES LLIBRERIES, una festa amb la qual volem recordar que un llibre és sempre una excel·lent adquisició i que el millor lloc per fer-la és, sens dubte, una llibreria.
De la mateixa forma que no hi ha dues persones iguals, tampoc les llibreries ho són: n’hi ha de  grans i petites; algunes donen cabuda a moltes matèries, unes altres s'especialitzen en un únic tema; n’hi ha que parlen llengües; moltes donen recer a lletres i dibuixos pels més petits; unes altres ens porten darrera de la gran pantalla o ens ofereixen un espai per prendre un cafè. 

Com no hi ha dues llibreries iguals, us convidem al fet que vingueu a visitar-nos el proper dia 29. Ens agradaria mostrar-vos nostra diversitat, la nostra variadíssima oferta, la nostra cura i amor a l'hora de tractar els llibres, perquè pugueu ser partícips de la passió que els llibreters posem en exercir el nostre ofici. Gens ens agrada més que descobrir a un lector nous autors, recomanar una història que ens ha semblat especial o xerrar sobre els últims títols publicats.

Això és quelcom que totes les llibreries compartim: la passió pels llibres. Els llibreters som gent enamorada del nostre treball, gaudim amb el que fem: en seleccionar cada llibre, en pensar com exposar-ho, en llegir tot el possible per recomanar a cada lector el llibre que millor s'ajusta al que busca.

Roberto Bolaño deia que "cada lector té la llibreria que es mereix”. Per això celebrem aquest dia: perquè volem oferir a la societat la millor llibreria possible. Cada persona que entra en una llibreria no és un client, és un amic. I estem orgullosos de tenir tan bons amics. Estem convençuts que qui s'atreveix a entrar a una llibreria, sempre torna.
El divendres 29 de novembre tenim una cita. Ens veiem a la llibreria, ens veiem a Temps Llibre.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada