dilluns, 2 de desembre del 2013

Avui arriba a la llibreria SERVIR CATALUNYA, un llibre de converses entre el  President de la Generalitat  i l'escriptora de Llinars Maria Teresa Pous . 
Estem molt contents per ella perquè estem segurs serà tot un esdeveniment literari. Sabem, per converses mantingudes amb la pròpia autora, que el President mostra un talant més personal i introspectiu del que en desprèn la seva imatge pública, sense deixar de banda els temes de caire polític i social tan importants en aquest moment a Catalunya.
Molt aviat podrem gaudir personalment amb la Teresa d'una trobada per parlar de tot això, però vosaltres ja podeu tenir el llibre si ho desitgeu.

Artur Mas. L'home, el polític, el pensador

"Si Catalunya vota llibertat, Catalunya serà lliure."


Dilluns 2 de desembre arriba a les llibreries del país SERVIR CATALUNYA, un llibre de converses entre el President de la Generalitat i l'escriptoraTeresa Pous

En què creu, Artur Mas? Quins són els seus espais vitals? Què representa per a ell ser el gran de quatre germans? Què li ha suposat, a la família, viure sempre a prop de la malaltia? Com van ser els seus primers anys dins el món polític? Per què ha pres el compromís de liderar el país en aquests moments excepcionals? 


Artur Mas explica a Teresa Pous aquestes i moltes altres qüestions en un llibre que ens apropa a l'ànima de l'home i a la filosofia del líder, al vessant més humà del pare de família i a les conviccions del cap d'Estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada