dissabte, 9 de març del 2013


PERDIDA (Gone Girl) – Gillian Flynn


Al març ens arriba una novetat que donarà molt què parlar. Fins i tot al matrimoni més perfecte sempre hi ha llums i ombres. Amy ha desaparegut el dia en què celebra el cinquè aniversari del seu casament i la investigació centra les sospites en el seu home. Perdida es presenta como una novel.la dura i sorprenent, on res és el que sembla. 



RHM (Col.lecció Roja & Negra)
Data prevista sortida: 4 d'abril del 2013
576 pàgines
Gillian Flynn


En un calorós dia d'estiu, Amy i Nick es disposen a celebrar el seu cinquè aniversari de noces a North Carthage, Missouri. Com tots els anys, Amy ha amagat els seus regals i ha posat la primera pista al dormitori perquè Nick la trobi. Nick, per la seva banda, espera fins a l'últim minut per comprar-li el regal a Amy. En aquesta ocasió, però, no caldrà regal, perquè Amy desapareix aquell mateix matí sense deixar rastre. Inevitablement les sospites recauen sobre Nick: després de tot, tothom sap que en el setanta per cent dels casos l'assassí és el marit. No obstant això, Nick insisteix en la seva innocència. És cert que es mostra estranyament evasiu i fred, però, és un assassí?

Perdida arrenca com tot bon thriller com cal: una dona desapareguda, una investigació policial ... Però és que Perdida no és només un bon thriller. És una obra mestra. Un thriller psicològic brillant amb una trama tan apassionant i girs tan inesperats que és absolutament impossible parar de llegir. Perduda és també una novel · la sobre el costat més fosc del matrimoni, sobre els enganys, les decepcions, l'obsessió, la por.

Una radiografia completament actual dels mitjans de comunicació i la seva capacitat per modelar l'opinió pública. Però sobretot és la història d'amor de dues persones perdudament enamorades.

Les crítiques la pinten (i la sinopsi també) d'obra mestra, no hi ha en ella ni rastre de màgia, cap aspecte paranormal, ni indici de tonteria adolescent. No, aquesta és una novel · la molt adulta i molt negra, plena de suspens, misteri, girs inesperats i emocions fortes. És una de les compres imprescindibles de març... i de Sant Jordi. Què us sembla? Voleu llegir-lo?

  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada